***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия: рискът от ядрен конфликт е по-голям от всякога. Бомбардировач на САЩ прелетя над Европа


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 23 март   

 

Видео в обществените мрежи демонстрира брутално полицейско принуждение на публично място.

Полицай бие и заплашва арестуван с белезници, до момента в който сътрудника му еднообразен го държи да не мърда. Кадри от това любителско видео, снимано с телефон, към този момент 3 години обикалят обществените мрежи, без да провокират никакви последици.

Въпреки хилядите мнения на отвращение, три години обществена реакция от Министерство на вътрешните работи липсва, а записът все едно не съществува, предава Нова тв.

***

„ Руските военни летци с врязването си в нашия безпилотен аероплан изложиха на риск освен дрона ни, само че и себе си и ръководената от него машина. Заради това считам, че награждаването на водачите е смехотворно. Тези ордени не са връчени за подвиг, а за идиотизъм “.

***

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков предизвести, че рискът от нуклеарен спор към този миг е най-високият от когато и да било в последните десетилетия.

Според него виновност за това има Западът, който продължава да поддържа военно и стопански режима в Киев.

***

Десантен кораб-амфибия от военноморските сили на Съединени американски щати е дошъл край крайбрежията на Южна Корея, с цел да се причисли към най-големите от години взаимни десантни маневри с амфибийни кораби, съобщи Ройтерс.

***

Ескадрила от испански, италиански и румънски изтребители ескортираха нуклеарен бомбардировач B-52 от Военновъздушните сили на Съединени американски щати по време на обучение в небето над Европа.

***

Заплахи по мутренски от шефа на Народния спектакъл Васил Василев към уволнения към този момент основен режисьор на първата ни натрупа Александър Морфов се чуват в запис, изпратен до редакцията на ФрогНюз.

Твърди се, че двата гласа от записа принадлежат точно на Василев и Морфов.

***

Молба, подкрепена с 1006 подписа

***

***

Избирателните описи са налични и през интернет страниците на дипломатическите и консулските представителства на България в съответната страна. 

На изборите през април зад граница ще се гласоподава в 737 секции в 61 страни.

***

ВИДЕО

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР